Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un passeig per set artistes a Cornudella de Monstant

L’exposició es presentarà el dissabte 15 de setembre, a les 19h, a la Sala d’Art de l’Ajuntament del municipi

Pintura de Juli Garola que reflexa els paisatges de Siurana Pintura de Juli Garola que reflexa els paisatges de Siurana CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 14 Setembre 2018 11:22

En el marc del programa Cornudella – Art i Paisatges organitzat conjuntament per l'Arxiu Morató Aragonés i l'Ajuntament de Cornudella de Montsant, aquest dissabte es presenta a la Sala d'Art de l'Ajuntament la mostra ‘7 pintors 1 paisatge’, que reunirà l’obra de 7 pintors que al llarg del s.XX van immortalitzar els paisatges de Cornudella i Siurana.

Tres generacions que comencen amb Ignasi Mallol, mestre de l’Escola d’Art de Tarragona, que hi recala amb els seus alumnes abans de la guerra civil i segueix amb Enric Pinet, Esteve Roig, Morató Aragonés i Juli Garola, representants d’un paisatgisme de transició que beu de l’impressionisme i l’expressionisme; una més jove Laura Pinet posant el contrapunt més contemporani a les inspiracions cromàtiques de la terra, i acabant amb Josep Roig Aguiló, desaparegut prematurament després d’un inici fulgurant de carrera, i que va apostar de manera forta i convençuda per un paisatgisme figuratiu de caràcter intimista i espiritual.

L’exposició 7 pintors 1 passatge s’inaugurarà el dissabte 15 de setembre a les 19h a la Sala d’Art de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant i es podrà visitar fins al 27 de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: