Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Convent de les Arts d'Alcover inicia el segon cicle d’arts visuals

La sessió inaugural del cicle ‘Parlem Contemporani?’ serà aquest dissabte 15 de setembre a les 11:30h

Imatge d'una de les obres que es presentarà al cicle 'Parlem Contemporani?' al Convent de les Arts d'Alcover Imatge d'una de les obres que es presentarà al cicle 'Parlem Contemporani?' al Convent de les Arts d'Alcover CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 14 Setembre 2018 10:49

El cicle d’arts visuals ‘Parlem Contemporani?’ renova una segona temporada després d’inaugurar amb èxit l’any anterior. D’aquesta manera el Convent de les Arts d'Alcover pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per fer-los copartíceps de la seva pròpia maduració; un projecte inicial, però amb vocació de llarg recorregut.

La proposta serà mensual i durarà un semestre. S’aniran presentant sessions de crítica i debat, peces que sorgiran d’aquestes convocatòries, de les col·laboracions amb les escoles d’Art i Arquitectura del Camp i d’artistes convidats.

Les peces que es presentaran en aquesta sessió inaugural són: ‘Parlem Contemporani?’, una conversa creuada amb la Instal•lació d'Aleix Antillach – Leix; ‘Terra’, una performance de Jordina Ros; ‘Ejercicios de medición dobre el movimiento amanerado de las manos’, una proposta d’art electrònic de Manu Arregui; i ‘Imágenes para el oído’, una instal•lació d’Iñaki Alvarez.

El cicle començarà aquest dissabte 15 de setembre a les 11:30h. A més, les peces exposades es podran visitar una hora abans i fins mitja hora després de cadascun dels espectacles d’arts escèniques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: