Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls acull l'exposició fotogràfica sobre els monuments de Tàrraco

‘Convivència. Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat al segle XXI’ es pot visitar, del 14 de setembre al 14 d'octubre, al Pati de Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs 

La comissària de l'exposició, Montse Caballero, durant la inauguració de l'exposició, el passat desembre del 2017, a Altafulla La comissària de l'exposició, Montse Caballero, durant la inauguració de l'exposició, el passat desembre del 2017, a Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dijous, 13 Setembre 2018 18:53

Aquest divendres 14 de setembre, a les 19:00h, al Pati de Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV), s'inaugurarà l’exposició fotogràfica itinerant ‘Convivència. Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat al segle XXI’. La comissària de la mostra, Montse Caballero, va plantejar dos criteris per a l’exposició; d’una banda, reunir en un mateix projecte catorze dels millors fotògrafs del Camp de Tarragona, de l’altra, presentar aquests monuments mil·lenaris –tan destacats que han merescut la declaració per part de la UNESCO, l’any 200, de ser considerats patrimoni de la humanitat- des del punt de vista de la seva interrelació, convivència amb la societat i l’entorn actual. 

Els fotògrafs seleccionats s’han fet càrrec, cadascun, d’un dels catorze monuments inclosos en la declaració. Tots els fotògrafs tenen perfil al web (www.territoriscreatius.cat).

La comissió d'Arqueologia de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) ha volgut contribuir a l'exposició aportant dues imatges que mostren una part del patrimoni romà de Valls.

L’exposició romandrà oberta del 14 de setembre al 14 d'octubre.  

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: