Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Portal del Pardo acull l’exposició de Julio García Iglesias

És el guanyador del segon premi del Concurs de pintures del Vendrell del 2016

Una de les obres de Julio García Iglesias, guanyador del segon premi del Concurs de pintura del Vendrell l'any 2016. Una de les obres de Julio García Iglesias, guanyador del segon premi del Concurs de pintura del Vendrell l'any 2016. CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Agost 2018 23:00

Aquest divendres 24 d'agost a les 20h s'inaugurarà a la Sala del Portal del Pardo l'exposició de Julio García Iglesias, guanyador del segon premi del Concurs de pintures del Vendrell l'any 2016. Es dedica professionalment a la pintura, centrant el seu treball en el paisatge urbà i la figura humana. La seva trajectòria artística compta amb exposicions individuals i col·lectives, i amb nombrosos premis en concursos de pintura.

També eldivendres al mateix espai s'inaugurarà l'exposició de les obres seleccionades al Concurs de pintura del Vendrell d'aquest any i el Jurat aprofitarà l'esdeveniment per comunicar els tres premiats.

Les exposicions es podran visitar fins al 22 de setembre de 2018, de dilluns a divendres de 18 h a 20.30 h, i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20.30 h. La sala està tancada diumenges i festius. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: