Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc del Pescador de Cambrils acull una exposició del programa educatiu 'Imagina l’Entorn'

L’alumnat de 5è de primària ha treballat amb els artistes cambrilencs Nuri Mariné, Pere Estadella i David Callau durant el curs escolar

L'exposició s’inaugurarà aquest dissabte, a les 11 hores, i es podrà visitar durant dues setmanes. A la imatge, una sessió amb l’artista Nuri Mariné L'exposició s’inaugurarà aquest dissabte, a les 11 hores, i es podrà visitar durant dues setmanes. A la imatge, una sessió amb l’artista Nuri Mariné CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 22 Juny 2018 19:34

L’alumnat de 5è de les escoles de Cambrils i els artistes cambrilencs Nuri Mariné, Pere Estadella i David Callau inauguraran una exposició dels treballs realitzats en el marc del programa educatiu 'Imagina l’Entorn', demà dissabte, 23 de juny, a les 11 hores.

Durant el curs escolar, els nens i nenes han treballat amb cadascun dels tres artistes al centre. D’aquesta manera, el programa impulsat per l’Ajuntament de Cambrils, ha partit de la implicació dels i les alumnes amb el fet artístic i amb el món dels artistes, donant-los a conèixer tres maneres diferents de treballar, de pensar i de ser.

En les diferents sessions s’ha creat una sinèrgia entre alumnes, l’entorn-espai i els artistes a l’hora de treballar per un mateix objectiu. En aquest treball, els artistes han creat un projecte expositiu inspirat en l’entorn que ens envolta i en el qual ha participat l’alumnat. La mostra es podrà visitar durant dues setmanes al Parc del Pescador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: