Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova edició del concurs de grafits i murals de Valls

En l'edició de 2018 del 'Murs de festa', la temàtica del mural7grafits ha de girar entorn dels focs de Sant Joan

Cartell de la tercera edició del concurs 'Murs de festa' Cartell de la tercera edició del concurs 'Murs de festa' CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Mai 2018 10:13

VallsJove, en col·laboració amb l'associació juvenil Big Fam, Pintures Solé i Montana Colors, convoca el tercer Concurs de grafits i murals "Murs de Festa", en el marc de la Festa Major de Sant Joan de Valls. El projecte vol facilitar un espai creatiu i artístic pels joves del Camp de Tarragona en el context de la Festa Major de Sant Joan i revitalitzar artísticament l'espai públic de la ciutat. Per aquest motiu, la temàtica del mural/grafit haurà de girar entorn dels focs de Sant Joan.

El concurs va destinat a joves d'entre 14 i 34 anys residents al Camp de Tarragona, que es poden presentar de manera individual o col·lectiva i podran presentar els seus treballs fins al dia 30 de maig a les dependències de Valls Jove (c/ Sant Pere, 2 - despatx 1a planta de l'edifici de Ca Creus), de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, i dimarts i dimecres, de 17 a 19 hores. Les despeses de material per pintar seran assumits des de l'organització del concurs.

Cada persona o grup, podrà presentar fins a un màxim de dos treballs, de tècnica lliure. La persona o persones guanyadores podran realitzar la seva obra en una paret de la ciutat el cap de setmana del 16 i 17 de juny. Les persones interessades poden consultar les bases i la convocatòria del concurs a: www.vallsjove.cat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: