Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 50 artistes de Cambrils exposen a la Sala Àgora de l’Ajuntament

La 37a edició de la mostra s’inaugura aquest divendres 11 de maig, a les 20 hores, i es podrà visitar fins l’1 de juliol

Imatge d'arxiu de la inauguració de l'exposició col·lectiva d'artistes locals del 2017, a la Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils Imatge d'arxiu de la inauguració de l'exposició col·lectiva d'artistes locals del 2017, a la Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 11 Mai 2018 17:49

Pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, patchwork, escultura i altres disciplines artístiques de les mans de 52 artistes de Cambrils. La Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils està acull la 37a edició de la mostra col·lectiva Artistes de Cambrils. L’exposició s’inaugurarà aquest divendres, 11 de maig, a les 20 hores, i es podrà visitar fins el dia 1 de juliol.

La mostra té una llarga trajectòria, s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat i s’ha convertit en una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils.

En aquesta ocasió cal destacar el record de participació. La mostra acull deu creadors més que en l’edició passada; hi ha deu artistes que exposen a Artistes de Cambrils per primera vegada, i s’hi sumen dos col·lectius: el Taller Fang i Mar i els alumnes del Taller d’Ort.

Els artistes participants

La cinquantena d'artistes que participen en l'exposició són: Javier Estera, Nuri Mariné, Obdulia Boada, Ma Asunción García, Francesc Rodríguez, Francisco Domingo, Concepción Visiedo, Laura Mestres, Rosana Fuster, Ana Vilallonga, Belen Domingo, Cristina Salvans, Myriam Alfaro, Cinta Ballesté, Francesc Marcó, Maria Rus, Dolors Sabaté, Josép A. Lidón, Lucia Alvarez, Marta Fàbregas, Xavi Castellnou, Jaume Cases, Alberto Insa, Dolors Castells, Montse Forcadell, Yvonne Sussane, Rafael Rubio, Jesús Gómez, Rosa Mata, Mª Lourdes Mercadé, Josep Safont, Jesús Tápia, Ana Mª Morera, Nuria Pons, Concepción Pallares, Daviu, Ana Roselló, Cristiane Freitas, Pilar Gonzalvo, Enric Ferré, Queralt Osorio, Christine Picazo, Linda Eatenton, Cori Tàrrec, Jordi Tremosa, Solveig Nilsson, Agustín Vázquez, Abril Vilà, David Callau, Dafne Jorba, Taller Fang i Mar i alumnes Taller d’Ort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: