Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet crearà escultures en directe

El reconegut vidirer nord-americà Grant Garmezi farà demostracions en públic programades els dies 11 i 12 de maig 

El reconegut vidrier Grant Garmezy, farà demostracions en públic el dissabte 11 i diumenge 12 al Museu i Forn de Vidre El reconegut vidrier Grant Garmezy, farà demostracions en públic el dissabte 11 i diumenge 12 al Museu i Forn de Vidre CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Mai 2018 19:24

Aquest cap de setmana, qui s’acosti al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet podrà veure en directe a l’artista dels Estats Units, Grant Garmezy, donant forma i volum a un seguit de realistes criatures que habiten el seu continent, ja que l’artista utilitza la fauna salvatge de l’Amèrica del Nord com a font d’inspiració de moltes de les seves escultures de vidre.

Amb aquesta estada de l’artista nord-americà, el Museu i Forn del Vidre estrena les demostracions d’artistes vidriers d’arreu del món que vulguin treballar puntualment al taller del forn i fer-hi demostracions al públic. Es tracta d’una iniciativa amb què l’Ajuntament del municipi, gestor de l’equipament, pretén donar cabuda a nous mètodes i estils en vidre, i oferir així noves propostes als visitants. L’alcalde del municipi, Joan Güell, i la regidora de Turisme, Rosa Albes, assenyalen que les estades periòdiques d’artistes vidriers al Museu i Forn del Vidre també convertiran aquest equipament en un referent pel que fa al vidre d’avantguarda, més enllà del vidre tradicional.

El reconegut vidrier estarà al Museu dissabte dia 12, de 10:00 a 13:00 hores i de 16:00 a 18:00 hores, i diumenge dia 13, de 10:00 a 13:00 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: