Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El concurs 'Florits' del Barri Antic de Valls millora la dotació de les intervencions artístiques

La convocatòria d'artistes estarà oberta fins al 20 de maig i les quatre intervencions seleccionades s'exposaran del 2 al 10 de juny

Presentació del cartell del concurs 'Florits' 2018 a la plaça de l'Oli, al Barri Antic de Valls Presentació del cartell del concurs 'Florits' 2018 a la plaça de l'Oli, al Barri Antic de Valls JOSEP CARTANYÀ
Art Josep Cartanyà
Dilluns, 07 Mai 2018 17:06

Un any més l'art estarà presente en alguns racons del Barri Antic de Valls gràcies a la convocatòria de la tercera edició del concurs 'Florits', a càrrec de l'AV del Barri Antic. Com a principal novetat d'enguay destaca l'increment de la dotació econòmica de les intervencions artístiques seleccionades, que passarà dels 200 als 500 euros, a més dels 500 euros amb què es premiarà l'obra guanyadora. El president de l'AV Barri Antic, Medir Cucurull, ha explicat que s'ha près aquesta decisió perquè "vèiem que depenent del tipus de muntatge, no s'arribava a cobrir el pressupost de l'artista i no volem que els diners siguin un motiu per tallar la creativitat". Per això, en aquesta edició s'ha optat per seleccionar menys intervencions però que estiguin millor dotades. També hi haurà un premi per votació popular, que obsequiarà amb un lot de productes ofert pels comerços col·laboradors.

Els artistes que vulguin participar tenen temps de presentar-se a la convocatòria fins al 20 de maig. Un cop el jurat hagi seleccionat les quatre intervencions, aquestes es podran veure del 2 al 10 de juny. Cucurull recorda que un dels objectius és "que la gent que vingui al barri aquella setmana tingui un motiu més per passejar", alhora que "de vegades, els espais proposats acabin sent un recorregut per llocs on habitualment la gent no hi passeja".

Per la seva banda, Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, -àrea que col·labora en la convocatòria-, ha destacat la consolidació del concurs "per donar aquesta projecció a la ciutat i fer més atractius alguns racons, amb la voluntat de dinamitzar el Barri Antic".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: