Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El món, l'escenari dels actors del fotògraf Ram Giner

L'exposició 'Ídem', de Ram Giner, s'inaugurarà el proper divendres 4 de maig, a les 19:30h, al CERAP de Riudoms

Retrat del fotògraf tarragoní Ram Giner Retrat del fotògraf tarragoní Ram Giner RAM GINER
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Mai 2018 10:38

La Secció d'Art del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) inaugura el divendres 4 de maig, a les 19.30 h, l'exposició 'Ídem' del fotògraf tarragoní Ram Giner. La mostra està està formada per 20 díptics, en el qual l'autor reflecteix en imatges el món com un gran escenari, on els actors anònims representen un paper diferent cada dia de la seva vida.

Ram Giner (Tarragona, 1955) comença als 12 anys a interessar-se per la fotografia. Poc després comença la seva vida laboral en una entitat financera, sempre en l’àmbit de la tecnologia, fins que l’any 2011 deixa l’entitat. És aleshores quan disposa del temps suficient per dedicar-se a la fotografia i a l’escriptura. Autodidacta i gran observador del seu entorn, està interessat per qualsevol tema fotogràfic però en especial per aquells que comporten una relació humana com poden ser el retrat i la fotografia antropològica, cosa que l’ha portat a viatjar sovint per Àfrica. Sempre inquiet, actualment està desenvolupant diversos projectes fotogràfics personals, dedicant part del seu temps a efectuar tallers de fotografia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: