Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls acull una conferència dedicada a Cèsar Martinell

El nét del deixeble de Gaudí i també arquitecte, Cèsar Ramírez Martinell, impartirà la xerrada el proper 9 d’abril, a les 19h, a l’Institut d’Estudis Vallencs

La bodega de Pinell de Brai (1918), obra de Cèsar Martinell La bodega de Pinell de Brai (1918), obra de Cèsar Martinell CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 08 abril 2018 16:11

El proper dilluns, 9 d’abril, a les 19h, l’Institut d’Estudis Vallencs acollirà una conferència de l’arquitecte César Ramírez Martinell, organitzada per la Fundació Trencadís-Modernisme i Cultura, i dedicada al seu avi, l’arquitecte Cèsar Martinell Brunet.

En paraules del president de la Fundació, Josep M.Boqueres, “a casa nostra, a més d’Antoni Gaudí, tenim uns autèntics arquitectes modernistes nascuts al Camp de Tarragona o amb obra escampada al nostre territori” motiu que fa que “invitem a descobrir quelcom més d’aquests insignes homes, els quals gràcies a les seves obres han dotat el nostre territori d’un autèntic valor afegit patrimonial i cultural, a conèixer, estimar i visitar”.

En aquesta ocasió, el conferenciant acompleix una doble vessant. Per un costat, es tracta d’un reconegut arquitecte que es podrà parlar des del punt de vista tècnic i artístic; i, per l’altre, Cèsar Ramírez Martinell és net de l’insigne arquitecte vallenc Cèsar Martinell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: