Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen les Jornades il·lustrades LAP a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona

Del 6 al 20 d'abril, es faran conferències, tallers i exposicions i es comptarà amb la participació de reconeguts professionals com Diego Mallo i Dani Torrent forment 

Imatge d'enguany de les Jornades il·lustrades LAP Imatge d'enguany de les Jornades il·lustrades LAP CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 04 abril 2018 11:11

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona torna a ser l’epicentre de la difusió artística a la ciutat amb les Jornades Il·lustrades LAP, que tindran lloc entre els dies 6 i 20 d’abril. Aquest esdeveniment aposta per donar a conèixer l’obra i la trajectòria de diversos il·lustradors a partir de conferències, exposicions, tallers i accions participatives per compartir experiències al voltant del món de la il·lustració.

El dia 6 d’abril tindran lloc dues conferències de lliure accés i obertes a tothom amb la presència dels artistes Diego Mallo i Dani Torrent. Les exposicions sobre l’obra d’aquests il·lustradors es podran visitar a l’Espai Piscina de l’Escola fins el 20 d'abril, dins l'horari del centre: de dilluns a dijous de 9 h a 21 h i els divendres de 9 h a 20 h.

La imatge gràfica de les jornades LAP ha anat a càrrec de l’exalumna d’il·lustració Raquel Vázquez, finalista del Premi Taronja d'il·lustració del curs 2014/15.

Els autors convidats

Diego Mallo és un artista visual i il·lustrador que treballa en editorials, premsa, comercials i il·lustració infantil. Les seves il·lustracions, amb una ironia aguda, condueixen a llegir entre línies. L'experimentació interdisciplinària defineix el seu estil, des del dibuix naturalista a la poesia visual, la il·lustració fotogràfica i l'escultura de collage o de paper. Entre els seus clients destaquen Penguin Random House, Die Zeit, Planeta (Seix Barral, Crítica, Península, Tusquets, Empúries, Edicions 62, Ariel, Pòrtic), Unicef, McGraw-Hill, Hachette Filipacchi, Vice, TV3, Edicions Glénat, La Galera , Executar el disseny.

Dani Torrent va cursar il·lustració a l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona i és llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. La seva obra ha participat de diverses exposicions individuals i col·lectives a Barcelona i Sevilla, Itàlia i Hongria, entre altres països. Va guanyar el Premi Joves Creadors de la Fundació Fita i el segon premi del certamen internacional de dibuix de Zazbre, a Polònia. Ha estat finalista del concurs d'àlbum il·lustrat Cabildo de Gran Canària i seleccionat al CJ Book Festival de Corea. Ha publicat les seves il·lustracions a Espanya, Itàlia, França, Bèlgica, Estònia i Estats Units, en el camp de la publicitat, premsa i editorial, sobretot ábums infantils, alguns d'ells escrits per ell mateix.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: