Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els paisatges de Josep Bahima envaeixen el Palau Bofarull

La mostra de pintura es pot visitar fins al proper 14 d'abril al palau de la Diputació a Reus

L'artista Josep Bahima, al centre de la imatge, en l'acte d'inauguració de l'exposició al Palau Bofarull de Reus L'artista Josep Bahima, al centre de la imatge, en l'acte d'inauguració de l'exposició al Palau Bofarull de Reus CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Març 2018 11:03

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull fins al proper 14 d'abril l'exposició 'Paisatges de petit a gran format' de l'artista Josep Bahima. En aquesta mostra d'una trentena de pintures, Bahima ens apropa paisatges que destaquen per la seva pinzellada impressionista, a través de la qual projecta la seva obra i la seva terra nadiua, les Terres de l'Ebre. 
Josep Bahima és un pintor tortosí amb una ampli currículum d'exposicions, tant particulars com col·lectives, i participacions en fires d'art. Ha rebut diferents distincions i premis arreu del país. La seva obra es caracteritza per una paleta d'amplis matisos, que copsen la llum singular dels paisatges i doten els quadres d'una multiplicitat cromàtica única.

'Paisatges de petit a gran format' es pot visitar al Palau Bofarull de la Diputació a Reus fins al 14 d'abril, de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de 17 a 20 h. Durant tota la Setmana Santa, del 24 de març al 2 d'abril inclosos, romandrà tancada.

El diputat de la Diputació de Tarragona Mateu Montserrat, ha estat l'encarregat d'inaugurar la mostra, acompanyat de l'artista i de la regidora de Cultura de Reus, Montserrat Caelles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: