Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El prestigiós aquarel·lista Joan Coch exposa a la galeria d'art Fefu Forés de Tarragona

Coch destaca per la seva habilitat en la pintura ràpida, fet que demostrarà durant l'acte d'inauguració d'aquest divendres

Joan Coch Joan Coch CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2018 07:52

Aquest divendres 12 de gener, a les 20h, s'inagurarà l'exposició 'Joan Coch in Tarraco, Watercolors and oil' a la galeria d'art Fefu Forés. La mostra d'aquest prestigiós aquarel·lista i creador, premiat en infinitat d'ocasions arreu de Catalunya i Espanya, podrà visitar-se durant tot un mes, fins al 12 de febrer, de dilluns a divendres, de 10h a 17h, i dissabtes, de 10h a 15h. L'accés serà lliure.

Joan Coch és un pintor i dissenyador polifacètic. Va formar-se a Barcelona i és membre destacat de l'Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya. Ell mateix es defineix com a un artista "en constant formació". Ja des d'una molt primerenca edat destacava per les seves innates qualitats artístiques i creatives que ha anat desenvolupant durant tota la seva vida professional dedicada al món de les arts, (disseny d'interiors, arquitectura, pintura, arts visuals, etc.) en constant dedicació i treball sempre buscant noves tendències en els camps de l'expressió plàstica. Gran part de la seva prolífica obra es troba en diferents espais públics i col·leccions particulars.

La seva presència a Tarragona és una gran oportunitat per als amants de les arts plàstiques, ja que podran gaudir en persona d'una de les obres més espectaculars del moment dins del panorama artístic català. Coch destaca per la seva habilitat en la pintura ràpida, fet que demostrarà durant l'acte d'inaguració d'aquest divendres.

Publicitat