Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pintor reusenc Arnau Casanoves exposa a la Sala Fortuny

L'exposició 'Vostè és aquí' es podrà visitar a partir del 12 de gener, a la Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus dins el cicle d’hivern d’art contemporani

Una de les pintures de l'artista Arnau Casanoves Una de les pintures de l'artista Arnau Casanoves CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2018 11:06

La Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus dóna el tret de sortida al cicle d’hivern d’art contemporani amb l’exposició ‘Vostè és aquí’ del reusenc Arnau Casanoves, que s’inaugura el divendres 12 de gener a les 19.30 hores. L’autor pretén que l’espectador reflexioni sobre les contradiccions d’en món 2.0 a través d’un recull d’obres, en la seva majoria inèdites, que constitueixen una crítica social on els culpables són els actes i accions de la gent individual.

Dins del primer trimestre del 2018 també es podran visitar les exposicions ‘Street publicity’ del fotògraf Ramón Cornadó, del 9 de febrer al 2 de març, i ‘Pedres, roques i pretèrites’ de la pintora Núria Rion, del 9 al 20 de març.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: