Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’art de grafit es plasma a Torredembarra

Els artistes Oriol Leim i Emak exposen les seves obres a la Sala Lluís d’Icart del 15 al 30 de desembre

Detall d'una de les obres de l'exposició 'Escriptors de Graffitis', dels artistes Oriol Leim i Emak Detall d'una de les obres de l'exposició 'Escriptors de Graffitis', dels artistes Oriol Leim i Emak CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Desembre 2017 08:45

La mostra ‘Escriptors de Graffitis’ es podrà veure a la sala torrenca d’exposicions Lluís d’Icart fins a finals d’any. En ella dos artistes reconeguts del món del grafit, Oriol Leim i Emak, exposen conjuntament les seves obres que, segons declaren els dos autors, expressen “amb formes i colors aquell llenguatge que amb paraules ens és impossible definir”.

Oriol Leim és un artista autodidacta que des de 1998 mostra les seves obres pel Camp de Tarragona. Ara es dedica exclusivament a les arts plàstiques i la decoració artística. Aquest mateix estiu va pintar els murals de diversos edificis de Torredembarra.

Ermak és conegut a nivell internacional per la seva obra i ha estat guanyador de concursos com el Mixing Colors de Rubí. A més les seves obres han estat exposades a la galeria d’art Firches et nous la Paix de París.
Els dos artistes han realitzat un binomi conjunt, amb el qual han creat ornamentació dels espots publicitaris de la firma esportiva Addidas i del futbolista Leo Messi.

L’horari de visita de l’exposició és els dimecres, dijous i divendres, de 17 h a 20 h, i els dissabtes, d’11 h a 13.30 h, i de 17 h a 20 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: