Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inaugura l'exposició ‘Pintar, un plaer’ al Centre Cultural de Cambrils

La mostra dels artistes riudomencs Pere Rins i Francisco Domingo estarà oberta al públic fins a l'11 de desembre

Inauguració de l'exposició dels artistes Pere Pins i Francisco Domingo al Centre Cultural Municipal de Cambrils Inauguració de l'exposició dels artistes Pere Pins i Francisco Domingo al Centre Cultural Municipal de Cambrils CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 16 Novembre 2017 10:54

Els artistes Pere Rins i Francisco Domingo presenten l'exposició 'Pintar, un plaer'. La mostra sorgeix de la col·laboració entre els dos pintors, amics d'infància i artistes del territori. L'exposició que es va inaugurar divendres passat, es podrà visitar fins al pròxim 11 de desembre, de dilluns a divendres de 15 a 22 h, a la Sala Àmbits del Centre Cultural Municipal de Cambrils (carrer Sant Plàcid, 18-20).

El riudomenc Pere Rins, i Francisco Domingo, també de Riudoms però establert a Cambrils difereixen en l'estil de pintura. El que sí que els uneix és l'admiració mútua, una posada en comú de les seves inquietuds que ha derivat en aquest treball que exposen conjuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: