Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte artístic ‘Laberints lírics’ ja llueix a Tarragona

La instal·lació, formada per 15 prismes triangulars, està disponible fins l’1 d’octubre a la plaça del Rei

Imatge de la presentació que va tenir lloc a la plaça del Rei Imatge de la presentació que va tenir lloc a la plaça del Rei CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 29 Setembre 2017 17:09

El projecte artístic ‘Laberints Lírics’, que uneix des de setembre de 2016 a les 15 ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en successives etapes d’una setmana, es pot veure fins aquest diumenge, 1 d’octubre, a la plaça del Rei a Tarragona. La instal·lació està formada per quinze primes triangulars que conformen un llenç d’un vers escrit mitjançant l’anamorfosi –tècnica que permet reconèixer una imatge quan ens situem en el punt de vista adient-.

La regidora de Turisme ha explicat que “la proposta és una excel·lent oportunitat per potenciar el coneixement entre la ciutadania del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya de la que Tarragona en forma part” i ha afegit que “aquesta iniciativa pretén materialitzar la identitat cultural i patrimonial de cada ciutat a la vegada que transmetre que formem part d’un gran projecte a través del poema conjunt format per versos dels 15 poetes locals”.

La iniciativa és del col·lectiu artístic multidisciplinari Boa Mistura i consisteix a construir un poema que uneixi les ciutats Patrimoni amb un vers de cadascuna d’elles, obra d’un autor local, a qui se li rendeix homenatge. La manera escollida per donar forma a aquests versos és a través de 15 prismes, un per cada ciutat participant. Tarragona acull la penúltima de les etapes del projecte que va arrencar el 19 de setembre de 2016 a Càceres i conclourà del 9 al 15 d’octubre a Eivissa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: