Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pintor Antoni Pedrola mostra el seu mestratge al Museu d’Art Modern de Tarragona

L’exposició es pot visitar fins el 5 de novembre gratuïtament

La presentacio de l'exposició 'Antoni Pedrola. Art, experimentació i mestratge' va comptar amb el diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella La presentacio de l'exposició 'Antoni Pedrola. Art, experimentació i mestratge' va comptar amb el diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 15 Setembre 2017 10:39

Originalitat i potència expressiva. Aquests dos atributs caracteritzen, segons la crítica, els paisatges i el conjunt de l’obra del pintor Antoni Pedrola, protagonista de l’exposició que acaba d’inaugurar el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT). Nascut el 1928 a Vistabella, la Secuita, Pedrola és autor d’una obra extensa que ha arribat a espais litúrgics, museus i altres espais culturals i socials de diferents indrets del món.

‘Antoni Pedrola. Art, experimentació i mestratge’ es pot visitar fins al 5 de novembre al MAMT, de dimarts a divendres de 10h a 20h; dissabte de 10h a 15h i de 17h a 20h, i diumenges i festius d’11h a 14h de manera gratuïta.

L’acte d’obertura de la mostra va incloure un recorregut per les obres exposades, en el qual el mateix artista va acompanyar els nombrosos assistents. La presentació va anar a càrrec del diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: