Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pont d'entrada a Alcover llueix una nova cara

Els treballs d'embelliment d'aquest espai han finalitzat aquest mes de setembre i permeten dotar aquesta entrada d'una imatge moderna i renovada

Els treballs han permès dotar aquesta entrada d'una imatge moderna i renovada Els treballs han permès dotar aquesta entrada d'una imatge moderna i renovada CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Setembre 2017 17:22

El disseny del pont de sota via d'entrada a Alcover és resultat d'un concurs que va convocar l'Ajuntament d'Alcover a meitats de l'any passat. El veredicte del concurs es va resoldre per la Fira i festa Major d'enguany i el guanyador va ser Oriol Moreno Martí que es va endur un premi en metàl·lic i la projecció del seu treball en aquest espai. El responsable de reproduir la nova imatge ha estat Joan Carles Agràs Gurí, el mateix artista que va pintar la paret mitgera del Portal de Sant Miquel.

L'objectiu del disseny ha estat millorar l’entrada del poble amb una projecció turística i cultural d’Alcover. Aquest s'ha plasmat a la paret principal, i la paret menys visible no disposa de cap element distintiu sinó que s'ha pintat d'acord amb la tonalitat predominant del disseny.

Els treballs d'embelliment d'aquest espai han finalitzat aquest mes de setembre i permeten dotar aquesta entrada a Alcover, per la carretera de Valls, d'una imatge moderna i renovada. Aquesta actuació s'ha dut a terme complint amb les directrius marcades des del Departament de Territori i Sostenibilitat- Àrea de Carreteres de la Generalitat, que n'és el titular de la construcció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: