Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Paisatge de Guerra', taller de paisatge i democràcia a la Morera de Montsant

El curs vol apropar als assistents a conceptes com l'art com a propaganda, la inexistència de la natura, la representació de la memòria i el col·lapse

El taller es farà, del 9 al 12 d'agost, a les instal·lacions d'Addend, a la Morera de Montsant El taller es farà, del 9 al 12 d'agost, a les instal·lacions d'Addend, a la Morera de Montsant ADDEND
Art Redacció Infocamp
Dijous, 20 Juliol 2017 10:49

'Paisatge de guerra' es planteja com un taller de paisatge al voltant del context geogràfic, històric i sociocultural de l'entorn d'Addend, que es realitzarà del 9 al 12 d'agost. El seu objectiu és la producció d'intervencions específiques i la seva documentació, tot contemplant les noves formes de distribució i reproducció digitals.

A través d'una sèrie de sessions teòriques, el taller aproparà als assistents a concpetes relacionats amb l'art com a propaganda, la inexistència de la natura, la representació de la memòria i el col·lapse, "que ens han de ser útils per a la posterior producció de projectes específics", explica el col·lectiu organitzador.

El taller s'estructura en quatre parts: Sessions teòriques; sessions pràctiques; avaluació de resultats; difusió digital. El curs tindrà lloc del 9 al 12 d'agost, tindrà un cost de 130 euros (inclou dinar de dimecres i dijous), mentre que l'estada serà de 55 euros (3 nits). Per a més informació i inscripcions, cal consultar el web d'Addend.

'Paisatge de guerra' es basa en el concepte de taller de paisatge -com a taller de democràcia- i proposa una reflexió o pregunta inspirada en la premissa expressada per Emory Douglas, ministre de Cultura dels Panteres Negres: "El millor paisatge és aquell que mostra l'opressor penjat del seu puto coll?".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: