Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Andrea Lería i Roger Caparó, premis Tapiró i Julio Antonio

Els guardons estan dotats amb 6.000 euros i la realització d'una exposició individual al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona

Els artistes Andrea Lería i de Roger Caparó, amb les seves obres de pintura i escultura premiades Els artistes Andrea Lería i de Roger Caparó, amb les seves obres de pintura i escultura premiades CEDIDA
Art Carina Filella / El Punt Avui
Dissabte, 15 Juliol 2017 08:50

Andrea Lería, pel treball 'Jardín ceniza', i Roger Caparó, per l’obra 'Fotre el camp', es van endur ahir el 40è premi Tapiró de pintura i el 38è premi Julio Antonio d’escultura, respectivament, dues reconegudes convocatòries d’àmbit estatal que formen part de la Biennal d’Art del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona.

Els guardons estan dotats amb 6.000 euros i la realització d’una exposició individual al mateix museu, amb el catàleg corresponent. El jurat també va reconèixer l’obra de Núria Rion i Carlos Zuniga (pintura) i de Marc Anglès, Núria Fernández i Sergi Quiñonero (escultura). El veredicte es va fer públic ahir, durant la inauguració de l’exposició, amb una selecció d’una vintena dels treballs presentats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: