Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposició d'escultures i aquarel·les de Jaume Camats al Pati de la Diputació

El Palau de la Diputació de Tarragon acull l'exposició d'escultures i aquarel·les 'Aigües i moviment'

L'artista Jaume Camats, a l'esquerra, al Pati del Palau de la Diputació L'artista Jaume Camats, a l'esquerra, al Pati del Palau de la Diputació CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Juny 2017 11:48

L'aigua dels rius o del mar és la protagonitza de la trentena d'aquarel·les de l'artista Jaume Camats que s'exposen des d'aquest divendres,16 de juny, al Pati de la Diputació de Tarragona. L'acompanyen una trentena més de petites escultures del mateix autor. Unes i altres conformen la mostra 'Aigües i moviment' que es podrà visitar fins al proper 30 de juliol.

El diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, ha presidit la la inauguració de l'exposició, un acte amb la presència del periodista i escriptor Antoni Coll, amic de l'artista, i del mateix Jaume Camats, qui ha realitzat un petit recorregut guiat per la seva obra. La mostra es pot visitar al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona de dilluns a divendres, de 9.00 h a 21.00 h; els dissabtes de 9.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 21.00 h, i els festius d'11.00 h a 14.00 h hores. L'accés a l'exposició és lliure.

L'autor

Jaume Camats Petanàs (Artesa de Segre, 1949) va estudiar a l'Escola de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. Exdirector i exprofessor d'art al Col·legi Turó (Constantí), és doctor en Història de l'Art i Musicologia per la Universitat de Barcelona. Camats ha exposat en diferents espais d'arreu de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: