Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Castell d’Escornalbou acull obres d’una quinzena d’artistes de la Baronia

El col·lectiu està format per pintors de Riudecanyes, Vilanova d'Escornabou, Duesaigües, l'Argentera i Colldejou

Les obres dels artistes de la Baronia s'exposen al Castell d'Escornalbou Les obres dels artistes de la Baronia s'exposen al Castell d'Escornalbou CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Mai 2017 20:46

El Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou és el nou punt de trobada dels pintors i pintores de la Baronia d’Escornalbou que aquest dissabte han inaugurat en aquest espai històric la seva última exposició amb les creacions que han fet recentment.

Els integrants d’aquest col·lectiu són persones residents als cinc municipis que formen la Baronia: Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües, l’Argentera i Colldejou. Quan van començar ara fa un any, es va fer una crida a tothom que volgués prendre part al projecte, ja fos novell o iniciat en el món de la pintura. Després de diverses exposicions als municipis que integren la Baronia, i a altres de més llunyans, tots ells i elles han anat aprenent les diferents tècniques i les mostres que fan evidencien l’aprenentatge. La professora Elena Oundjian ha estat la coordinadora a tot el grup.

L’exposició del Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou es podrà visitar fins el proper 28 de maig, de dimarts a diumenge, de 10h a 17.30 hores. En aquesta mostra hi col·laboren els ajuntaments de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou i Duesaigües.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: