Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició mostra al Palau de la Diputació les aquarel·les de Josep Cebrián

Fins al 23 d’abril es poden veure les obres del pintor tarragoní a 'Sentiments i colors', que acumula treballs i reconeixements al llarg d’una dilatada carrera

La plaça de la Font de Tarragona, en una aquarel·la de Josep Cebrián La plaça de la Font de Tarragona, en una aquarel·la de Josep Cebrián CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Març 2017 12:49

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull fins al 23 d’abril l’exposició 'Sentiments i colors', un recull d’obres del pintor tarragoní Jospe Cebrián, amb una dilatada trajectòria i un destacat bagatge artístic on sobresurten les seves aquarel·les amb temes paisatgístics.

Els colors i la transparència prenen el protagonisme a les obres de Cebrián, que segons paraules del mateix autor “són fruit d’una constant dedicació i de la meva forma de veure la pintura”. L’observació directa i detinguda del paisatge es tradueix en una modificació constant del concepte d’art, influenciat pel moment i les circumstàncies en què té lloc la mirada de l’artista.

Cebrián, format a l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, va desenvolupar el seu enginy creatiu sota el mestratge del professor Ramon Carreté i Lluís M. Saumells director, en aquell moment del centre, en un temps que l’artista defineix com “a molt ric i d’una gran activitat creativa a la ciutat”. L’autor ha protagonitzat més d’una trentena d’exposicions, ha estat guardonat en sis certàmens de pintura i ha participat en una dotzena de simposis estatals i internacionals.

L’exposició 'Sentiments i colors' es podrà visitar al Palau de la Diputació amb aquest horari: de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores; dissabtes, de 9 a 13 hores i de 17 a 21 hores; i festius, d’11 a 14 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: