Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita guiada gratuïta a l'exposició d’Armand Lluent al Vendrell

L’exposició 'Armand Lluent (1943-2004). La figura perduda' es podrà veure fins el 4 de juny al Museu Deu del Vendrell

Imatge de l'exposició d'Arman Lluent al Museu Deu del Vendrell Imatge de l'exposició d'Arman Lluent al Museu Deu del Vendrell CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 23 Març 2017 10:03

Aquest divendres 24 de març a les 19h es realitzarà una visita guiada gratuïta l’exposició ‘Armand Lluent (1943-2004) La figuració perduda’. El patró de la Fundació Privada Armand Lluent, Carles Soto, farà un recorregut per la mostra antològica d’aquest pintor, dibuixant i escenògraf català al llarg de 30 anys dedicats a la creació. La mostra de Lluent es podrà visitar al Museu Deu del Vendrell fins al 4 de juny.

La visita, a càrrec de Soto, explicarà el procés intern que l’autor va fer cap a l’abstracció, abordant diversos camps de la seva biografia i del seu bagatge personal. L’artista considerava pintar “un acte personal i íntim que responia a una necessitat emocional”, per això l’administració del Museu ha decidit realitzar dos activitats més per difondre perfectament el contingut de la mostra, tant per al públic infantil com adult.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: