Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’obra de Francesc Fayol arriba a la Sala Lluis d’Icart de Torredembarra

És el primer cop que la mostra es podrà veure al municipi que el va captivar

El mar és el protagonista de les obres de l'artista Francesc Fayol El mar és el protagonista de les obres de l'artista Francesc Fayol AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2017 11:02

La Sala Lluís d’Icart de Torredembarra exposarà, del 22 de març al 8 d’abril, l’obra del barceloní Francesc Fayol Regàs, un artista enamorat del mar que va decidir fixar residència i taller al municipi, captivat per les seves platges.

El mar és protagonista indiscutible en les creacions de l’artista. La llum, els colors i els elements que emmarquen l’aigua marina són per l’artista un al•licient i una vàlvula d’escapament alhora. Els paisatges marins i un afany extraordinari per copsar el detall d’allò que representa sobre el llenç són les claus de l’obra de Francesc Fayol. Com ell mateix afirma, és “amant de la seva família i de tot el que pot plasmar amb un pinzell”.

Aquesta serà la primera vegada que els quadres de l’artista seran exposats al Camp de Tarragona. Fins al moment, els seus treballs havien recorregut diferents espais barcelonins, destacant la Sala d’Exposicions de l’Ateneu de Montserrat, la Sala Cultura d’Hostafrancs i la Sala Joan Pelegrí.

La mostra es podrà visitar dimecres, dijous i divendres, de 17:00 h a 20:00 h, i dissabtes, d’11:00 h a 20:00 h. La inauguració de l’exposició serà el proper dissabte 25 de març a les 11:00 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: