Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MAMT mostra l’obra més trencadora del fotògraf vallenc Pere Català i Pic

L’exposició inclou material inèdit provinent del seu arxiu personal

Imatge de la mostra de Català i Pic al MAMT el dia de la seva inauguració Imatge de la mostra de Català i Pic al MAMT el dia de la seva inauguració CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Març 2017 11:29

El fotògraf i publicista Pere Català i Pic, conegut pel famós cartell ‘Aixafem el feixisme’, va destacar també per la seva tècnica de fotomuntatge que li va permetre incorporar a la imatge sensació de moviment i cridar l’atenció del públic. Una mostra d’aquestes obres s’exposa ara al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT), juntament amb altres fotografies de caire més convencional on l’autor retrata a personatges i esdeveniments històrics.

L’exposició, anomenada ‘Pere Català i Pic. Fotografia, patrimoni i avantguarda’, inclou material inèdit provinent del seu arxiu personal, i segons el comissari de la mostra, Pablo Giori, es tracta de la més gran duta a terme sobre Català i Pic en els darrers vint anys. L’acte d’inauguració de la mostra va anar precedit de la conferència ‘El fotomuntatge com una eina de combat: estètica, pedagogia i vendes’, a càrrec de Giori.

L’exposició del fotògraf i publicista vallenc es podrà visitar fins al 30 d’abril i l’entrada és de franc, com també ho és la visita al MAMT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: