Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Barri Antic de Valls convoca el concurs 'Florits' d'art al carrer

Els participants podran mostrar les seves creacions durant 15 dies als carrers i places del Barri Antic

Presentació del concurs 'Florits' d'art efímer al Barri Antic de Valls Presentació del concurs 'Florits' d'art efímer al Barri Antic de Valls EL PORTAL NOU
Art Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dilluns, 06 Febrer 2017 08:05

L'Associació Barri Antic de Valls ha convocat la segona edició del concurs d'intervencions artístiques efímeres Florits. A través del concurs, l'associació vol obrir la participació a persones i col·lectius, artistes i persones vinculades a la creació perquè durant 15 dies mostrin les seves obres en un seguit d'espais dels carrers i places.

Al certamen, s'hi poden presentar artistes o col·lectius vinculats a les arts plàstiques de més de 18 anys que podran triar entre els espais proposats per dur a terme la seva intervenció, que haurà d'estar enllestida el dia 22 d'abril. Els organitzadors cobriran les despeses d'execució de les obres seleccionades fins a un màxim de 275 euros i en la selecció de les propostes es tindrà en compte l'aportació de qualitats al paisatge urbà i contribució a la millora de l'espai públic, que la proposta valori els objectius de l'associació, l'originalitat i la durabilitat. El concurs té tres premis, dos de concedits pel jurat i un altre de vot popular. El primer constarà de 1.000 euros, el segon, de 500 euros i el tercer, d'un lot de productes valorat en 300 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: