Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La PAH ocupa l'oficina central de BBVA-CX de Tarragona

Els manifestants demanen una reunió amb BBVA per determinar que sigui el banc qui negociï les hipoteques afectades, en comptes d'Anunzia

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Tarragona i l'Ebre han ocupat aquest matí l'oficina de BBVA-CX de la Imperial Tàrraco. Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Tarragona i l'Ebre han ocupat aquest matí l'oficina de BBVA-CX de la Imperial Tàrraco. JOSEP CARTANYÀ.
Veïnatge Josep Cartanyà
Dimecres, 23 Novembre 2016 18:56

Uns cinquanta de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Tarragona i les Terres de l’Ebre han ocupat i encartellat aquest matí l’oficina central de BBVA-CX de la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona per exigir negociar directament amb el banc la cartera d’hipoteques de Catalunya Caixa d’uns seixanta afectats del territori.

La PAH denuncia que d'ençà que BBVA va delegar els casos a les immobiliàries Anticipa (Blackstone), aquestes "no han donat solució a les nostres demandes perquè ens diuen que no tenen poder per executar o gestionar desnonaments", explica la portaveu de la PAH de Tarragona, Rosa Rodríguez, però, al mateix tempsi, el BBVA 2sí està executant alguns d'aquests casos". Per tot plegat, les PAH de tota Catalunya han exigit avui una reunió per determinar que sigui una sola l'entitat negociadora a l'hora de trobar solucions com ara les dacions en pagament.

La direcció del banc s'ha compromès en convocar una reunió amb la PAH en el termini de quinze dies. Mentrestant, les PAH continuaran negociant els expedients dels afectats tant amb BBVA com amb Anticipa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: