Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CDC acusa l’equip de govern de “mantenir en l’oblit” a Cala Romana

Abelló afirma que “els impostos que estan pagant els veïns no es corresponen amb els serveis que estan rebent”

Imatge de l'accés a la parada d'autobús de Cala Romana. Imatge de l'accés a la parada d'autobús de Cala Romana. CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Novembre 2016 12:44

El Portaveu del Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat a l’equip de govern, PSC-PP, que escolti les històriques reivindicacions dels veïns i veïnes de Cala Romana i posi en marxa totes les actuacions necessàries per posar fi a la degradació que des de fa anys està patint aquesta urbanització de Llevant. “fa molts anys que l’equip de govern ha oblidat completament Cala Romana, no s’ha invertit res”, ha manifestat Abelló.

També ha afegit que “hi ha molts carrers amb l’asfalt degradat i voreres totalment trencades” com per exemple, les voreres dels carrers Travessera del Pi, Dels Paranys, Bon Racer, Terra Ferma i Del Sol. “Les zones verdes presenten un estat lamentable, sense manteniment i amb brutícia acumulada”, ha apuntat. Alhora ha fet recordat que ja fa molts anys que els veïns de Cala Romana reclamen finalitzar el parc infantil.

En relació amb la parada d’autobús de la carretera N-340, ha afegit que “fa molt de temps que es reclama la instal·lació d’una marquesina” i ha qualificat com a “vergonya” l’estat actual d’aquesta parada on “l’única manera d’accedir-hi és travessant la carrereta on encara no s’ha posat el semàfor reclamat, o bé donant la volta a la urbanització i travessant el pont, un itinerari malmès i que impedeix el pas de les persones amb mobilitat reduïda”. En aquesta línia, Abelló ha recordat que ja hi ha hagut tres víctimes mortals en els últims anys.

També ha fet referència al soterrament del cablejat elèctric i de telèfon, així com la també demanda de la instal·lació de càmeres de videovigilància apuntant que “són altres llargues reivindicacions a les quals l’equip de govern continua fent cas omís”. No ha volgut deixar passar tampoc la problemàtica de la pràctica sexual a la platja dels Capellans que continua vigent “encara que l’equip de govern vulgui mirar cap a un altre costat”.

Impostos que no corresponen

Per tant, arrel d’aquestes problemàtiques, Abelló ho ha definit com “petites actuacions que posarien fi a la degradació que està patint Cala Romana on simplement seria necessari voluntat política”. De fet, el Portaveu del Grup Municipal CDC considera raonable la petició dels veïns per rebaixar la categoria de la urbanització. “Els impostos que estan pagant no es corresponen amb els serveis que estan rebent”, ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: