Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cadena humana contra la Budellera es farà el 14 d'abril

L'acció convocada per entitats veïnals i ecologistes pretén conscienciar que la construcció d'un nou barri a Llevant també afecta a la resta de ciutadans i comerços de Tarragona

Imatge d'arxiu de la caminada popular contra el pla urbanístic de la Budellera que va tenir lloc el mes de gener del 2017 Imatge d'arxiu de la caminada popular contra el pla urbanístic de la Budellera que va tenir lloc el mes de gener del 2017 INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2018 08:25

La plataforma d'entitats contràries al projecte urbanístic de la Budellera ha convocat una cadena humana prevista per dissabte 14 d'abril, que unirà la Catedral -el pla de la Seu- amb la plaça de la Font. Aquesta acció reivindicativa s'havia de convocar el passat 21 d'octubre però els organitzadors van ajornar-la per evitar la coincidència amb altres mobilitzacions que es feien per aquelles dates a Catalunya per demanar la llibertat dels presidents d'Òmnium i de l'ANC o en contra de l’aplicació de l’article 155.

La cadena humana ha triat aquest tram com a mostra simbòlica que el projecte de construcció d’aquest nou barri a Llevant, el projecte urbanístic del PP24 de la Budellera, “no és un tema que només afecti a Llevant, sinó a tot Tarragona”, segons els organitzadors. Entitats com la Federació de Veïns de l'Àrea de Llevant (/FAV), la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), l'Associació de Veïns Tarragona Centre o la Plataforma Salvem la Platja Llarga o GEPEC-Ecologistes de Catalunya defensen que un creixement sostenible és possible i que cal protegir el patrimoni natural i relligar la ciutat enlloc de construir nous barris com el que preveu el projecte urbanístic de la Budellera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: