Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El parc de Buenos Aires a Bonavista es queda en un "intent"

Els veïns de Buenos Aires del barri tarragoní de Bonavista lamenten que el petit parc públic del carrer Vint-i-vuit s'hagi quedat a mig fer/ Malgrat tot, celebren que l'Ajuntament hagi començat amb l'asfaltatge que millorarà la connexió amb la resta de Bonavista

El parc del carrer Vint-i-vuit de Buenos Aires, a Bonavista, a mig fer El parc del carrer Vint-i-vuit de Buenos Aires, a Bonavista, a mig fer J.CARTANYÀ
Veïnatge Josep Cartanyà
Dissabte, 13 Gener 2018 10:30

"Un intent de parc". Així és com anomenen els veïns a l'acturació feta per l'Ajuntament de Tarragona en un terreny situat al mig del carrer Vint-i-vuit de Buenos Aires, a la part alta de Bonavista, i que s'havia de convertir en un petit parc públic de terra amb jocs per a la canalla, bancs, arbres i un espai per jugar a la petanca. El president de l'AV Buenos Aires, Alfonso López, recorda que el compromís de l'equip de govern era aprofitar un terreny municipal i un de privat cedit a l'Ajuntament per fer-hi un parc públic o una petita zona verda i, com diu López, es va quedar en "un intent".

L'actuació va consistir en ubicar uns bancs al davant del mur lateral del terreny, en comptes d'instal·lar-los al lateral que dona a la calçada perquè fessin de barrera per evitar que qualsevol nen fos atropellat pels vehicles que circulen a una velocitat alta al seu pas pel carrer Vint-i-vuit: "Els bancs no s'havien de posar a la paret perquè, sinó, es deixa al descobert la sortida de la zona infantil i és perillós perquè aquí els cotxes passen a molta velocitat i algun ja s'ha sortit de la via", explica López. Tampoc s'ha instal·lat cap element de l'espai infantil: "No s'havia de fer cap gran inversió, simplement, s'havien de portar cap a aquí els els jocs que hi havia a l'església, però no sabem on són", afegeix el president veïnal.

Els veïns diuen que l'únic que s'ha fet és deixar un espai al centre per a jugar a la petanca però que està incomplert perquè el terreny no està acabat d'urbanitzar. "L'intent de parc" ara és un "pipicà", on els propietaris de gossos incívics deixen el terreny ple de tifes, lamenten els veïns.

Millora de la connexió amb Bonavista

Però no tot són males notícies. Malgrat la imatge degradada del petit parc, als carrers de Buenos Aires ja hi treballen les màquines que han d'asfaltar el vial que uneix la part alta del barri amb la zona escolar i la resta de Bonavista, que actualment està sense asfaltar i ple de pedres. L'AV Buenos Aires espera que, amb aquesta actuació, també s'aprofiti per resoldre un dels principals problemes que tenen al barri com és la velocitat amb la que circulen els vehicles, ja que es tracta d'una zona escolar i un lloc de pas per anar a la Canonja. Alfonso López confia que es posin passos elevats i una bona senyalització per reduir la velocitat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: