Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘La Tarragona que volem’ surt al carrer

El manifest que es presentarà dissabte en el marc de la Festa del Centre recull demandes ciutadanes en matèria d’espai públics, equipaments, urbanisme i mobilitat

Imatge d'arxiu d'una manifestació per reclamar l'ús ciutadà del Banc d'Espanya Imatge d'arxiu d'una manifestació per reclamar l'ús ciutadà del Banc d'Espanya CEDIDA
Veïnatge Josep Cartanyà
Divendres, 17 Novembre 2017 11:37

En el marc de la Festa del Centre, que se celebrarà aquest dissabte 18 de novembre, a les 18:30h,davant del Mercat Central de Tarragona, es presentarà el manifest ciutadà ‘La Tarragona que volem’, promogut per l’AV Tarragona Centre, la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), la Federació d’Associacions de Veïns de Llevant (FAV), la Plataforma Oppida, Farts de Soroll i el Grup de Mobilitat . Actualment, el manifest ja compta amb més de 30 adhesions d’entitats i associacions.

El manifest se centra en quatre parts basades en les principals necessitats detectades per les entitats impulsores. En primer lloc, la reivindicació de l’espai públic com un espai de convivència i de trobada amb més activitats i zones verdes. En matèria urbanística, el grup s’oposa al model de creixement “espansiu” que proposen projectes com el de la Budellera i aposta per revifar espais que han quedat degradats. La tercera demanda és reactivar equipaments que no estan prou utilitzats, -com la Tabacalera o el Banc d’Espanya-, que permetrien cobrir les necessitats i demandes que tenen diverses entitats culturals i col·lectius d’art per manca d’espais. I, finalment, el manifest demana una mobilitat més sostenible, amb més carrils-bici, espais per a vianants, i una millora de la connexió dels barris de Ponent i de Llevant amb el Centre.

La Festa del Centre

La Festa del Centre, organitzada per l’AV Tarragona Centre, tindrà lloc davant del Mercat Centra, a l’alçada del carrer Governador González. La festa s'iniciarà a les 17.30 h amb l'actuació del Mag Vidi. A continuació, hi haurà coca i xocolata per a la canalla i s’acabarà amb l'actuació del grup Julivert. Per a Patrícia Oliver, membre de la junta de Tarragona Centre, el fet d’organitzar aquesta festa “és una reivindicació que es pot fer vida al carrer, més enllà de l’activitat comercial”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: