Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns del Parc Riu Francolí demanaran un local social als mormons

L’associació de veïns no descarta instal·lar-se el 2019 al nou temple que es construirà a prop de Joan XXIII si l’Ajuntament no els ofereix cap solució

Imatge virtual de l'aspecte que tindrà la futura església mormona de Tarragona Imatge virtual de l'aspecte que tindrà la futura església mormona de Tarragona CEDIDA
Veïnatge Josep Cartanyà
Dimarts, 31 Octubre 2017 16:47

L’Associació de Veïns de Parc Riu Francolí de Tarragona s’adreçaran a l’Església de Jesucrist dels Sants Últims Dies, coneguda popularment com a església mormona, per sol·licitar-los un local social a les dependències del futur temple que l’església té previst obrir el 2019 al solar del número 17 del carrer Dr. Mallafrè, a les proximitats de l’hospital Joan XXIII.

Durant l’acte de col•locació de la primera pedra del temple, celebrat el passat 14 d’octubre, els representants mormons van anunciar que les dependències de l’edifici “podran ser utilitzades pels veïns de la zona”. La junta de l’entitat veïnal va recollir la proposta veuria amb bons ulls fer la sol·licitud. La secretària de l’entitat veïnal, Roser Barrios, creu que aquesta pot ser la solució ja que l’Ajuntament de Tarragona “ens va dir que hi havia diverses associacions que patien aquest problema de manca de local i que ho teníem complicat”.

En referència a la presència a la zona d’aquesta església, els veïns no creuen que sigui negativa ja que han observat un bon comportament per part dels membres d’aquesta comunitat religiosa.

Un temple polivalent

L’edifici tindrà cinc plantes i ocuparà un solar de 1.925 metres quadrats. De les cinc plantes, dues seran subterrànies i es dedicaran a aparcament de vehicles, i tres tindran diversos usos. El temple estarà coronat per una mena de campanar. El nou espai religiós també disposarà d’uns jardins i una pista esportiva.

En el transcurs de la col•locació de la càpsula del temps en la primera pedra, els responsables de l’immoble van explicar que el centre de reunions del temple estarà obert a tota la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: