Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 709

La segona Festa de les Flors, al Mas Iglésias de Reus

Els diners recaptats el 3 de setembre seran per a l’associació Síndrome d’Asperger

L'any passat es va fer la primera edició de la Festa de les Flors L'any passat es va fer la primera edició de la Festa de les Flors ARXIU/ EL PUNT AVUI
Veïnatge
Divendres, 01 Setembre 2017 11:03

Recaptar fons econòmics per a associacions benèfiques diferents cada any però també acostar les activitats culturals als barris. Aquestes són les dues grans línies d’interès de la segona Festa de les Flors, que el 3 de setembre es durà a terme a la zona del Mas Iglésias, de Reus, amb l’organització de les associacions de veïns de Parcel·les Casas, Mas Iglésias i Amics del Barri Fortuny i l’entitat Ajuda’ns a Ajudar.

Si la primera edició es va destinar a l’Associació d’Hemiparèsia Infantil, la d’enguany donarà els fons recollits a l’associació Síndrome d’Asperger. “Per ser el primer any que es feia la participació va ser força alta”, comenta Isabel Moreno, una de les organitzadores, que destaca que “són malalties desconegudes” i que afecten moltes famílies, que sovint “se senten perdudes”, sense informació i sense poder compartir experiències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: