Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

La FAVR, amb Navas arran de la crema del seu vehicle

El president de l'AV Primer de Maig, Eduardo Navas, va patir l'atac divendres passat

Imatge d'arxiu de la seu de l'AV Primer de Maig, al barri de Sant Josep Obrer de Reus Imatge d'arxiu de la seu de l'AV Primer de Maig, al barri de Sant Josep Obrer de Reus ARXIU/ EL PUNT AVUI
Veïnatge
Dimarts, 15 Agost 2017 10:51

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) va condemnar ahir mitjançant un comunicat l’atac sofert pel president de l’associació de veïns Primer de Maig, Eduardo Navas, divendres passat. “Va ser un atac que va consistir en la crema del seu vehicle”, segons es diu en el text. “Volem mostrar el nostre reconeixement i suport a l’Eduardo, un exemple de compromís i de lluita per la millora del seu barri”, es destaca en la nota.

“La seva gran tasca és evident que molesta alguns, que han optat per la covard crema d’un vehicle, acte que demostra de quina mena de persones estem parlant”, s’hi afegeix. Navas, segons la FAVR, “està desenvolupant una important tasca de millores urbanístiques del barri, reivindica millores en temes com la seguretat i els serveis socials i s’ha convertit en un referent del moviment veïnal de la ciutat”.

Davant dels fets, la FAVR convocarà un acte de suport al president de l’entitat veïnal, del qual aviat se’n dirà la data.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: