Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’entrada a la Floresta recuperarà la llum

Els fanals de la via que uneix la rotonda de la T-11 amb el camp de futbol estan a les fosques des de fa vuit anys

Els fanals d'aquesta via d'accés al barri tarragoní no funcionen Els fanals d'aquesta via d'accés al barri tarragoní no funcionen JOSEP CARTANYÀ
Veïnatge Josep Cartanyà
Dissabte, 12 Agost 2017 10:37

La via d’accés al barri tarragoní de la Floresta, de la T-11 fins al camp municipal de futbol, tornarà a tenir llum, després de vuit anys sense el servei. El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, i el regidor d’Espais Públics de Tarragona, José Luis Martín, van acordar recentment en una reunió començar els tràmits per a la cessió dels punts de llum d’aquesta via, que pertany a l’Estat.

Una vella reivindicació veïnal

Fa temps que l’associació de veïns del barri reivindica a ambdues administracions que es reparin els fanals atès el risc d’atropellament de vianants que comporta a la nit, quan els vehicles circulen per la via a molta velocitat. El president de l’AV La Floresta, Miguel Ángel Cruz, va alertar en el seu dia del perill que comporta que aquesta via estigui a les fosques: “Tenim tres passos de zebra, però de nit els vehicles circulen ràpid i no els veuen.”El risc d’atropellaments augmenta, segons Cruz, “quan els cotxes entren pel barri per estalviar-se cues per accedir al polígon Les Gavarres”.

El president veïnal recorda que la via també és un lloc de pas tant de la canalla de Tarragona que va a entrenar-se com de la gent gran que ha de travessar el carrer per anar a les cotxeres, i destaca també la sensació d’inseguretat que causa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: