Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns demanen per enèsima vegada la neteja d'un solar del carrer Unió

L'AV Tarragona Centre reclama, des de l'any 2012, que l'Ajuntament actuï perquè el propietari tregui les herbes i netegi el solar

Estat del solar ubicat entre els carrers Unió i Fortuny de Tarragona, com a resultat de l'enderrocament d'un garatge que va ocupar aquest espai fa uns anys Estat del solar ubicat entre els carrers Unió i Fortuny de Tarragona, com a resultat de l'enderrocament d'un garatge que va ocupar aquest espai fa uns anys CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Juny 2017 08:01

Per novena vegada, l'Associació de Veïns Tarragona Centre ha demanat per escrit a l'Ajuntament de Tarragona que faci les accions necessàries perquè el propietari del solar del carrer Unió, 43, el netegi. Els veïns lamenten que, cinc anys després de la primera reclamació, el solar segueix estan "ple de matolls, brutícia i és utilitzat per alguns desaprensius com a abocador urbà", atès que s'hi llencen moble i altres objectes. 

Al 2012, els veïns van iniciar les reclamacions a l'Ajuntament en què ja alertaven del perill que suposa la proliferació d'insectes i el risc d'incendi. L'entitat veïnal lamenta que, fins a data d'avui, "no tenim constància que s'hagi produït cap actuació".

La darrera actuació que va fer la regidora de Medi Ambient, Ivana Martínez, va ser el passat 1 de juny del 2016, quan va instar al propietari a netejar el solar "de la vegetació herbàcia i arbustiva, així com l'enretirada de residus sòlids presents, i garantint el manteniment periòdic del terreny, adoptant totes les mesures necessàries per tal de prevenir el risc d'incendies". El consistori li donava un termini de quinze dies, tot advertint-lo que, en cas de no fer-ho, l'Ajuntament podria sancionar-lo amb multes coercitives que poden anar de 300 a 3.000 euros. Tot i així, els veïns lamenten que, un any després de l'advertiment, el solar segueixi igual o pitjor.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: