Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Veïns es queixen de l'estat d'abandó de la Masia Blanca del Vendrell

El mal estat de les voreres de la urbanització i la presència d'unes canonades al mig de la via pública han fet sonar les alarmes

Estat d'unes voreres de la urbanització Masia Blanca de Coma-ruga Estat d'unes voreres de la urbanització Masia Blanca de Coma-ruga CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Juny 2017 17:27

Un grup de veïns de Masia Blanca, una urbanització situada al final del passeig marítim de Coma-ruga, abans d'arribar a la platja del Francàs, acusen l'Ajuntament del Vendrell de tenir-la "complentament abandonada". en concret, els residents es queixen de l'estat que presenten les voreres: "Només es van fer les voreres del passeig i no en va fer cap del passeig cap a dins", explica J.D., resident a la zona, que lamenta que els veïns han de caminar amb els nens per la calçada "ja que per les voreres és impossible no caure".

Recentment, els veïns també han denunciat la presència d'unes canonades d'una obra al mig del carrer "que porten un mes amb el forat obert", que podrien provocar algun incident, alerten els veïns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: