Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Torrenova denuncien un bar per ocupar el pas per a vianants d’un bloc

L’AV Torrenova de Tarragona assegura que el local no té ni pot tenir permís de terrassa perquè la vorera que ocupa només fa dos metres d’amplada

El pas de vianants intern del bloc 3 de Torrenova, a Torreforta, ocupat parcialment amb taules i cadires del bar El pas de vianants intern del bloc 3 de Torrenova, a Torreforta, ocupat parcialment amb taules i cadires del bar JOSEP CARTANYÀ
Veïnatge Josep Cartanyà
Dijous, 25 Mai 2017 08:38

La comunitat de propietaris i l’associació de veïns de la urbanització Torrenova de Torreforta denunciarà aquesta setmana als jutjats el propietari del Bar Doyne per infringir l’ordenança municipal que impedeix d’ocupar amb terrassa les voreres que tinguin una amplada inferior als 2,80 metres. El president de l’AV Torrenova, Antonio Rivero, explica que el local, situat a la Rambla de Ponent, té sortida a un pas de intern de vianants privat de la comunitat. Els problemes van començar, el 6 de maig, quan diversos veïns del bloc 3 es van queixar perquè “les taules i cadires impedien el pas de persones amb mobilitat reduïda”. Segons Rivero, els veïns han discutit sovint amb l’actual arrendatari del bar, que argumenta que d’altres bars fan el mateix.

Per aquest motiu, tant la comunitat com l’associació de veïns van presentar, el 13 de maig, una carta signada per tots els president de les escales, -amb l’excepció d’un-, davant la Guàrdia Urbana demanant que vinguessin a prendre mides i a comprovar si el bar complia la normativa, però, hores d’ara, els agents encara no s’han personat, segons els veïns. Rivero recorda que el bar no havia presentat mai cap problema en trenta anys quan el regentava el propietari del local: “La convivència entre els veïns d’aquest barri havia sigut sempre bona fins que va arribar el nou arrendatari”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: