Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les federacions de veïns de Tarragona celebren un acte per demanar un canvi de model urbanístic

Els arquitectes Anton Pàmies (UPC) i Josep Parcerisa (Ramon Llull) exposaran el 25 de maig models urbanístics per evitar projectes faraònics

El pla parcial de la Budellera ha posat de manifest les diferències existents entre models urbanístics El pla parcial de la Budellera ha posat de manifest les diferències existents entre models urbanístics CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 19 Mai 2017 19:25

Les tres federacions de veïns de Tarragona -Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, Federació de Veïns de Llevant i Federació de Veïns Segle XXI-  han unit esforços per demanar a l'Ajuntament que canviï les seves prioritats i polítiques en matèria d'urbanisme i desenvolupament de la ciutat.

Per aquest motiu, el proper dijous 25 de maig, a les 19h es celebrarà a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona, un acte en el que s'exposaran els motius pels que es considera prioritari "reconduir el urbanisme
de la ciutat per tal d'aturar la degradació del centre de la ciutat, potenciar la renovació d'edificacions en mal estat, dinamitzar el comerç local i evitar projectes faraònics que poden hipotecar el futur de la ciutat i fer-nos repetir errors que ens van dur a la crisis inmobiliaria", expressen les federacions a través d'un comunicat. 

L'acte servirà per exposar i combinar les opinions de dos prestigiosos arquitectes, reconeguts acadèmics i professionals, coneixedors del planejament urbanístic tant a Catalunya i com al Camp de Tarragona, i les experiències de ciutadans i dels comerciants. Es tracta de Joep Parcerisa Bundó, catedràtic d'Urbanisme de l'Escola d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB, Universitat Politècnica de Catalunya) i Anton Pàmies Martorell, professor de planejament de l'Escola d'Arquitectura La Salle de Tarragona (Universitat Ramon Llull).

També hi haurà ocasió d'exposar les experiències, vivències i opinions de la ciutadania i dels comerciants de Tarragona mitjançant la publicació i el posterior debat públic dels resultats d'una enquesta realitzada als comerciants del centre de Tarragona, que mostra "un elevat grau de descontent dels comerciants locals amb el creixement de la ciutat per la seva perifèria, la desertització del centre i la desconnexió dels barris de Ponent amb la resta de la ciutat", afirmen les federacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: