Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament desconnecta la il·luminació i tapa la publicitat del tòtem de Parc Riuclar

El consistori tarragoní ha actuat de forma subsidiària, després que l'empresa responsable no tapés la publicitat dins del termini legal

Moment en què els operaris pintaven per tapar la publicitat de la tanca Moment en què els operaris pintaven per tapar la publicitat de la tanca MAURI FERNÁNDEZ
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 28 abril 2017 13:48

L’Ajuntament de Tarragona ha desconnectat aquest matí la il·luminació del tòtem de Parc Riuclar i s’ha tapat amb pintura la seva publicitat, davant l’incompliment de què se li va ordenar a l’empresa responsable, Annunzia Publicidad Exterior SL.

Cal recordar que la Junta de Govern Local celebrada el 6 d’abril va acordar ordenar a Annunzia Publicidad Exterior SL. que, en el termini d’un mes, enderroqués el tòtem publicitari instal·lat a l'entrada del barri, deixant el terreny en l’estat en què es trobava abans de la comissió de la infracció, ja que l’Ajuntament -per una resolució del 22 de febrer- li va denegar la legalització que havia sol·licitat. També se li ordenava que en un termini de tres dies, comptats des de l’endemà de la recepció de la notificació de la resolució, desconnectés la il·luminació del tòtem publicitari i tapés la publicitat existent, en tant no enderroqués el tòtem publicitari.

Donat que el dia 24 d’abril es va notificar a l'empresa aquesta resolució i han passat els tres dies i no l’han complert, l’Ajuntament ha procedit a executar-lo de forma subsidiària, amb els costos econòmics a càrrec de l’interessat. Per qüestions logístiques, avui s’ha tapat amb pintura una banda de la publicitat del tòtem i dimarts, es procedirà a l’altra.

La presidenta de l'AVV Amics de Parc Riuclar, Josefa Rodríguez, ha celebrat aquesta actuació i ha dit que, després de 18 mesos de lluita, "aquest és l'ultim pas abans de la retirada definitiva de la instal·lació".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: