Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Nou Cambrils trien instal·lar aparells d’exercici per millorar el parc

Altres propostes dels veïns del barri eren crear un espai d’esbarjo per a gossos, una àrea de jocs infantils o horts urbans

Aquesta nova zona d'aparells gimnàstics serà la cinquena de Cambrils Aquesta nova zona d'aparells gimnàstics serà la cinquena de Cambrils CAMBRILS.CAT
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 25 abril 2017 11:47

La instal·lació d’un circuit d’aparells per fer exercicis va ser la proposta de millora del projecte d’arranjament del parc escollida pels veïns de Nou Cambrils, en la sessió participativa celebrada el dissabte passat al centre cívic del barri. Aquesta zona d’aparells gimnàstics serà la cinquena que hi haurà a Cambrils.

Els representants de les diferents associacions de Nou Cambrils i els veïns a títol individual que van participar en la reunió van prendre aquesta decisió després de valorar diverses idees aportades pel mateix Ajuntament i d’altres que van sorgir durant la reunió. Entre les propostes per aquesta zona verda, hi havia des de convertir-la en un espai d’esbarjo per a gossos, una àrea de jocs infantils que estimulessin el joc simbòlic o un parc de socialització familiar fins a dedicar-la a instal·lar-hi horts urbans o bé transformar les parets del centre cívic i els murs del parc en una mostra d’art públic.

El projecte està pressupostat en més de 60.000 euros i té un termini d’execució d’un mes. Inclou actuacions com la substitució de la tarima de fusta per un nou paviment de formigó; la pavimentació del perímetre de la font amb llamborda; l’adequació de la sortida d’aigües del parc; l’adequació de la vorera adossada a la façana de l’edificació de la zona verda del carrer Quetgles; el muntatge de nou mobiliari i la reparació de l’existent; l’adequació de diferents espais ajardinats) i el repintat de les marques de la pista poliesportiva i de les porteries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: