Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor l'activista veïnal Tomàs Sentís

Sentís va estar molt vinculat a l'AV La Unió de Sant Pere i Sant Pau i a la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT)

Escola de Sant Pere i Sant Pau, barri on residia Tomàs Sentís Escola de Sant Pere i Sant Pau, barri on residia Tomàs Sentís CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimarts, 11 abril 2017 08:04

El reconegut activista veïnal Tomàs Sentís va morir diumenge passat a l'edat de 51 anys, després de no poder superar una llarga malaltia. Feia molts anys que Sentís estava vinculat al moviment veïnal de la ciutat. Va ser un dels membres destacats de l'AV La Unió de Sant Pere i Sant Pau, així com de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragon a (FAVT). Una de les darreres accions que va defensar des de la seva posició va ser la de la campanya demanant el servei d'ambulàncies 24 hores al dia al CAP Sant Pere i Sant Pau. 

Tomàs Sentís era el germà de la regidora d'ICV-EUiA, Arga Sentís, i també era tècnic de l'Ajuntament de Tarragona. Ahir, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va expressar el seu condol a la família i va recordar la figura de Sentís mitjançant un missatge al Facebook: "Diumenge de Rams molt trist en el que també hem perdut a Tomàs Sentís, una persona molt estimada que ens deixa quan no tocava. La seva estima per la nostra ciutat, la seva consciència social i el seu treball abnegat a favor de l'associacionisme veïnal són un exemple a seguir per a tots aquells que hem tingut el privilegi de trballar al seu costat".

El funeral se celebrarà aquest dimarts, a les 11:00h, a l'església de Sant Salvador, barri del seu origen familiar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: