Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona ordena l'enderroc del tòtem de Parc Riuclar

La nova ordenança també afecta a 13 cartelleres més que estaven en tràmit i a totes les que no tenien llicència o la tenien caducada

El polèmic tòtem està situat a l'entrada del barri Parc Riuclar, des del desembre del 2015 El polèmic tòtem està situat a l'entrada del barri Parc Riuclar, des del desembre del 2015 JOSEP CARTANYÀ
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 07 abril 2017 08:08

La junta de govern local de l'Ajuntament de Tarragona va aprovar ahir demanar a Annunzia Publicidad Exterior SL que en el termini d'un mes enderroqui el polèmic tòtem publicitari instal·lat a l'entrada del barri Parc Riuclar i que deixi el terreny en l'estat en què es trobava abans de la comissió de la infracció - el desembre del 2015-. La decisió es pren després que el consistori denegués el permís de legalització que havien sol·licitat, i més enllà de l'enderroc insta Annunzia a desconnectar la il·luminació del tòtem publicitari i tapar la publicitat existent en un termini de tres dies.

En cas que s'incompleixi la missiva, l'Ajuntament executarà les obres de manera subsidiària, amb cost a càrrec de l'interessat, a més de multes que poden anar dels 300 als 3.000 euros. L'ordre d'enderroc es pren després que el ple de l'octubre passat aprovés suspendre les autoritzacions i actualitzar l'ordenança que estava en vigor des de l'any 1988.

Aquest acord de suspensió de llicències no tan sols ha afectat a la cartellera de Parc Riuclar sinó també a les 13 cartelleres que estaven en tràmit i a totes les que no tenien llicència o els hi ha caducat el termini d'autorització. El regidor de Territori de Tarragona, Josep Maria Milà, ha manifestat que “la nova ordenança té com objectiu millorar la imatge de la ciutat, deteriorada actualment per la gran quantitat de cartelleres”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: