Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Tarragona Centre, en contra que el Banc d'Espanya es dediqui a la divulgació científica

L'entitat veïnal considera que la divulgació científica es pot fer des d'altres espais com la Tabacalera i recorden que al centre no hi ha sales d'actes ni espais per a infants 

Imatge d'arxiu de l'AV Tarragona Centre fent una recollida de signatures perquè el Banc d'Espany aculli un centre cultural obert Imatge d'arxiu de l'AV Tarragona Centre fent una recollida de signatures perquè el Banc d'Espany aculli un centre cultural obert JOSEP CARTANYÀ
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 05 abril 2017 19:50

L'AV Tarragona Centre s'ha mostrat en contra de l'ús que l'Ajuntament li vol donar al Banc d'Espanya. Coincidint amb l'anunci fet avui pel regidor d'Educació de Tarragona, Francesc Roca, en què ha dit que el Banc d'Espanya esdevindria un centre de divulgació científica i de coneixement, la Junta de l'AV Tarragona Centre s'ha reunit amb Roca per conèixer el projecte. Malgrat que l'associació de veïns estan d'acord amb alguns dels objectius estratègics que es presenten, -divulgació de la ciència o Tarragona ciutat educadora-, no comparteixen en absolut aquest projecte per al Banc d'Espanya.

L'entitat veïnal considera que si la ciutat vol dotar-se d'un equipament pensat per a la divulgació científica en col·laboració amb els instituts de recerca "pot fer-ho en molts espais de titularitat pública com la Tabacalera i la Savinosa, entre altres. En aquest sentit, pensen que comprometre la totalitat dels 2.400 metres de l'edifici del Banc d'Espanya per aquest projecte "és un error", a la vegada que recorden que el Banc d'Espanya és un edifici emblemàtic, amb una ubicació privilegiada al centre de la ciutat, "en un entorn on existeixen nombroses mancances d'equipaments socials i culturals oberts a la ciutadania".

Finalmetn, l'AV Tarragona Centre ha anunciat que continuarà treballant per convèncer a l'equip de govern i a la resta de grups municipals "per a què reconsiderin el projecte i recullin algunes de les mancances que hem posat de manifest i que existeixen a la ciutat i, en particular, al centre (sales d'actes i activitats culturals, ludoteca i espai per als infants, sales d'exposicions, sales de formació, sales d'estudis per als joves, sales de lectura...)"., conclouen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: