Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns qüestionen el “diàleg” sobre la Budellera

La Federació de Veïns de Llevant (FAV) lamenta que l’oferta de diàleg de l’alcalde s’hagi limitat a respondre al·legacions

Un grup de veïns mostra pancartes demanant l'anul·lació del pla de la Budellera, en el darrer ple de Tarragona Un grup de veïns mostra pancartes demanant l'anul·lació del pla de la Budellera, en el darrer ple de Tarragona AZAHARA PALOMARES/EL PUNT AVUI
Veïnatge Josep Cartanyà
Dilluns, 20 Març 2017 19:26

La Federació de Veïns de Llevant (FAV) considera que les taules de diàleg informatiu convocades aquest mes per l’Ajuntament de Tarragona per tractar del pla urbanístic de la Budellera “no tenen res a veure amb la participació acordada amb l’alcalde”, en opinió de la presidenta de la FAV, Gemma Fusté, que sosté que l’Ajuntament “es va limitar a reunir les entitats que van presentar al•legacions en el seu dia davant d’un projecte que ara està suspès”.

Fusté considera que el procés participatiu iniciat pel govern és “exclusivament tècnic” i no compleix les demandes veïnals: “No planteja cap debat sobre l’urbanisme que ha de regir la ciutat, no obre el debat a la resta d’entitats veïnals i, pel que fa al pla de la Budellera, no comença de zero”. Segons els veïns, la darrera prova es va produir en l’últim ple municipal en què es va suspendre el PP24 de la Budellera aprovat inicialment: “En el mateix punt de l’ordre del dia es votava la suspensió d’un pla, però també es donava tres mesos als promotors perquè presentin una Budellera 2”, lamenta Fusté, que recorda que, per aquest motiu, els veïns van demanar “l’anul•lació” del pla.

Qui tampoc va mostrar interès per les taules de diàleg va ser la Plataforma Salvem la Platja Llarga, ja que cap representant va assistir, el 15 de març, a la convocatòria de la regidora Begoña Floria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: