Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona instal·la una tanca al solar de l’edifici inacabat de Mas dels Cups

Es tracta d’una execució subsidiària i l’empresa constructora haurà d’ingressar el cost econòmic

Imatge de la tanca al solar de l'edifici inacabat de Mas dels Cups. Imatge de la tanca al solar de l'edifici inacabat de Mas dels Cups. MAURI
Veïnatge Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Febrer 2017 16:40

L’Ajuntament de Tarragona va instal·lar, la setmana passada, una tanca perimetral en el bloc de pisos inacabats situat al carrer Mas dels Cups, de Sant Ramon, al barri de Sant Salvador. Aquesta actuació s’ha realitzat de forma subsidiària, ja que el consistori havia requerit i notificat a la propietat de la finca ITACA HABITATGE SCCL –que no va acabar la construcció de l’edifici- que tanqués el solar per impedir que hi accedissin persones per seguretat, tal i com havien demanat els veïns.

Davant de l’incompliment de l’empresa constructora, l’Ajuntament es va fer càrrec del tancament del solar per execució subsidiària i a càrrec de la dita empresa. Ara, la constructora haurà d’ingressar al consistori el cost econòmic de la instal·lació de la tanca que ha estat un total de 6.872 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: