Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Veïns del Serrallo denuncien la presència d’un gos abandonat un mes al balcó d’un pis

Segons aquests veïns, la propietària nega els fets i afirma que “solament està fora quan estic treballant”

Imatge del gos abandonat a un pis del carrer Sant Pere. Imatge del gos abandonat a un pis del carrer Sant Pere. CEDIDA
Veïnatge Marina Martínez
Divendres, 24 Febrer 2017 18:08

Alguns veïns del barri marítim del Serrallo han denunciat la presència d’un gos abandonat des de fa un mes al balcó d’un pis situat al carrer Sant Pere. Els veïns ja han fet les pertinents denuncies i afirmen que “el gos sempre està fora amb unes condicions pèssimes sense aigua ni menjar”. Alhora expliquen les diferents tramitacions de denúncies que han portat a terme però “la Guàrdia Urbana es mostra apàtica”. Des de la Protectora d’animals els hi expliquen que no poden fer res fins que el 092, telèfon de la Guàrdia Urbana, actuï. Alguns d’aquests veïns continuen insistint per solucionar aquest problema i ja anuncien que si la situació no varia aquest cap de setmana, el proper dilluns “anirem a l’Ajuntament a fer una instància i així posar pressió”.

Per la seva part, la propietària nega aquests fets i argumenta que “el gos solament està fora quan estic treballant perquè sinó em mossega les joguines del nen petit que tinc”; tal i com han afirmat els veïns. Es tracta de la treballadora d’una fleca del barri que es situa a prop de l’habitatge, tal i com ha pogut saber aquest mitjà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: